Viikonlopun viettoa


Viikonloppu taas mennä viuhahti ohi vauhdilla. Pikkuiset ovat innolla ulkoilleet, nykyään ei aina tiedä missä porukka porhaltaa pihalla, mutta kyllä ne aina jostain ilmaantuvat retkiltään kun vähän huutelee. Ihan reipasta sakkia. 

Tänään koitti vihdoin sekin hetki, että joku karkasi vankilan portin yli. Aamulla joillakin oli nälkä, eikä henkilökunta toimittanut aamiaista tarpeeksi nopeaan kuorossa laulaville nälkäisille. Hedvighän sieltä kapusi, ja yritti kiivetä vielä toiseenkin suuntaan kun aamupuuro samantien saapui. Sen jälkeen onkin vankilapaot eliminoitu sulkemalla koko portti. Hippu ja Hilma hyppelevät sulavasti sängyn kautta vankilaan ja pois. 

Leikit vankilassa jatkuvat. Koska ulkoiluvideot ovat jo aika hankalia toteuttaa kun porukka hajaantuu, ohessa parit vime iltojen iltaleikit.

Tänään tehtiin yritys kuvata pentuja. Seisomakuvien ottaminenei ole ylintä lempihommaani, ja tänään juuri ennen kuvaajan tuloa ulkoilleet pennut olivat aika vetelää sakkia. Ei heitä raaskinut kauaa kiusta, joten eipä niistä kuvista sen enempää, mutta ihan kivat istumapotretit saatiin kaikista. 

Huomenna matkaillaan eläinlääkäriin, ja on vihdoin tehtävä loputkin päätökset kuka muuttaa mihinkin. Ehkä jo mahdollisesti kuulee, vaativatko Hedvigin ja Hildan navat operointia, vaikka molemmilla on kanava vielä auki, joten toivoa on kai edelleen. Hedvigin napa kai lähinnä on niin iso, että sille joutuu jotain tekemään jos tilanne ei muutu.  Mutta huomenna ollaan sitten viisaampia kun tohtori on heidät kaikki nähnyt. Mikrosirut saadaan samalla reissulla, ja sitten saakin heidän fekisteröintinsä tehtyä Kennelliittoon. Nimetkin heillä on, ihan vielä vaan ei ole päätetty kuka tytöistä on kukakin. Hessusta tulee Dirlian Helter Skelter, ja tytöistä D. Honey Pie, D. How Do You Do It, D. Hippy Hippy Shake ja D. Hello Little Girl. Hildasta kyllä mahdollisesti tulee How Do You Do It, koska kun pentuvankilassa pentuja illalla lullutellessani lauleskelin niille tuota laulua, se alkoi pontevasti haukkua. Johtui ehkä artistin tasosta, ja oli ihan oikea haukku 😄 mutta Hildan valinta kumminkin kun muut eivät reagoineet? 

Hessu


Hilda


Hulda

Hedvig

Helga

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

H-pennut ovat syntyneet

Pennut 5 viikkoa

Kasvun kohinaa