Pennut 7 viikkoa

 "Virallinen" syntymäpäivä meni jo eilen, mutta kaikissa näissä koiratohinoissa  meni niin vilkkaasti aika, että 7-viikkoispäivitykseen eivät enää resurssit riittäneet. Pikkuväki on kumminkin suhteellisen säännöllinen elintavoissaan. Luojan kiitos nyt lomaviikolla on kelloa eli heräämisaikaa saatu hivutettua klo viidestä seitsemän pintaan, johtunee varmaan myös venähtäneestä iltavalvomisestakin. Mutta oikein armeliasta että aamulaulut lauleskellaan vähän myöhempään. 

Ulkoilua on nyt harrastettu riemulla ja sääkin on yhtä sateista iltapäivää lukuunottamatta suosinut. On jo aika hankalaa saada heistä ulkoiluvideoitakaan, kun vauhti ja vipellys on niin vilkasta. Mamma ja mummit väistelevät, isosiskoa saa välillä toppuutella jos se innostuu pikkusisaruksista liikaa. Ihana kyllä katsoa kuin mieleistä pihalla on rymistellä ja tutkia uusia paikkoja ja asioita. 

Eilen saatiin tehtyä sentään "lähtöpunnitus", koska perjantaina alkaa muuttoliike kun Helga ensimmäisenä lähtee omaan kotiinsa. Lauantaina muuttaa Hulda, ja muut tytöt ovatkin lähdössä vasta seuraavan viikon lopulla. Hessusta on tullut useita kivoja kyselyitä, Hessulle tulee parit vieraat viikonloppuna, katsotaan johtavatko ne mihinkään vai jatketaanko kodinetsintää. Mutta siis punnituksessa saatiin taas tasainen 4,3kg lukema kaikille.  Haikealta alkaa tuntua ajatus että jo huomisiltana lauma on yhden siskon pienempi. Olen miettinyt, että pentujen katoaminen saattaa olla suurin shokki isosiskolle, joka on ottanut pentujen kanssa leikkimisen päivärutiineikseen. Hippu käy pentujen luona enää harvoin, enää parina yönä se ei ole halunnut meidän muiden luota pentuhuoneeseen baaria tyhjentämään edes aamuyöstä. Enkä yhtään ihmettele ettei se halua noita piikkihampaita nisissään roikkumaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

H-pennut ovat syntyneet

Hessu etsii kotia

Pennut 5 viikkoa