Pennut 4 viikkoa


 

Pennut täyttävät 4 viikkoa, on siis viikkokatsauksen aika. Kaikki näyttävät hyvin tasapaksuilta, ja mittaustulokseksi saatiin taas henkilövaa'alla (kunhan ensin sain sen näyttämään kiloja eikä paunoja) tasainen 2,6kg lukema.

Syömäpuuhiin on kovasti yritetty perehtyä. Kaupallinen "mössö" ei tunnu pikku nirsoilijoita niin kiinnostavan, tänään nautittu syntymäpäivä-aterian jauheliha upposi paremmin. Ei siis hankita enää lisää mössöä, siirrytään jauhelihan kautta uusiin makuelämyksiin. 

Syntymäpäivän kunniaksi nautittiin taas matolääkettä. Hyi että se oli yököttävää liisteriä, maiskutus, närkästynyt sylkeminen ja pään ravistelu siitä seurasi, ja kahden pennun kostoliike mokoman kasvattajan kimppuun jyrsimään lahjetta ja puseroa. Ikävä tyyppi tuo kasvattaja! 

Vauhtia pentuvankilassa alkaa jo ajoittain olla. Tänään pennuilla kävivät ensimmäiset vieraat, viikonloppuna on tiedossa lisää, ja onneksi pikku unikeot ehtivät juuri nukkua päiväunensa ja jaksoivat vähän esitellä painitaitojaan yms. kävijöille.

Vieraiden jälkeen pentulassa taas uinuttiin, Hippu kävi lapsensa tankkaamassa välissä, kasvattaja kävi tunkemassa kauheat matotahnansa suuhun, ja nyt sitten nukutaan taas. 4-viikkoisvideoksi joudutaan siten kelpuuttamaan tuo matolääkkeestä toipumiseen kulunut hetki ennen unentuloa. Yritän heitä vaania taas virkeämpänä hetkenä muina iltoina. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hessu etsii kotia

Pentuvankila hiljeni

Pennut 7 viikkoa